JAARVERSLAG 2015 BLOKKER HOLDING

JULI
De Marskramerwinkels worden sinds januari 2016 bevoorraad vanuit het distributiecentrum van Blokker in Geldermalsen. 

AUGUSTUS
Extra impuls aan verdere vernieuwing speelgoedformules.

SEPTEMBER
De online winkel van Intertoys wordt verkozen tot Webshop of the Year.

SEPTEMBER
In 2015 zijn ongeveer 40 Big Bazar winkels omgebouwd. Voor 2016 staan er 35 in de planning.

Juli, Augustus, September

JULI

Marskramer en Blokker gaan intensiever samenwerken. Dit om te komen tot een gezonde bedrijfsvoering en toekomstbestendig huishoudportfolio van Blokker Holding. Concreet betekent dit dat de inkoop van het huishoudassortiment volledig wordt ondergebracht bij Blokker. 


AUGUSTUS

Steven van Nieuwenhuijzen is per 1 augustus aangesteld als concerndirecteur Speelgoed. Hiermee geeft Blokker Holding een extra impuls aan verdere vernieuwing, snellere omzetgroei en een volledig omnichannel-aanbod bij de speelgoedformules van het concern. Tevens stelt Maxi Toys Alain Hellebaut aan als nieuwe algemeen directeur. Hij rapporteert rechtstreeks aan de concerndirecteur Speelgoed.

SEPTEMBER 

De online winkel van Intertoys wordt verkozen tot Webshop of the Year in de categorie Speelgoed bij de Webshops awards van de beste winkelketen van Nederland verkiezing 2015-2016.

Big Bazar’s nieuwe winkelformule is verder doorontwikkeld met een andere layout van de winkel. Er zijn nu rechte gangpaden en de productgroepen zijn anders ingedeeld en gepresenteerd. In 2015 zijn ongeveer 40 winkels omgebouwd. Voor 2016 staan er 35 in de planning. 
 BIG BAZAR

Big Bazar’s nieuwe
winkelformule is verder
doorontwikkeld met een
andere layout van de winkel.